Udgivet i Skriv en kommentar

Send sikkert og spar på fragten

Her i juletiden er der trængsel og alarm når vi skal sørge for at alle gaver når ud til de rette personer i rette tid. Der sendes mange pakker, gaver og ting, og det skal gå hurtigt, samtidig med at det skal være sikkert. Det er vigtigt for os at vide, at når vi sender dyrebare gaver afsted, så vil de også blive modtaget intakte og uden skrammer eller ødelæggelser. Derfor tilbyder billigemballage.dk et stort udvalg af pakke sikre løsninger, som beskytter dine forsendelser, og som endda også kan spare dig fragten. Vi står klar med den bedste service, og kan hjælpe dig med at finde løsninger, som passer til dine behov. Læs med her, hvor vi præsenterer dine muligheder for at anvende boblekuverter, eller gå direkte ind på vores hjemmeside boblekuverter og læs meget mere, eller bestil dine kuverter allerede i dag!

Boblekuverter beskytter dine forsendelser og sparer penge på fragten

Boblekuverter er en lille og smart løsning på en sikker forsendelse, da luftboblerne i kuverterne skaber et beskyttende lag. De er derfor smarte at anvende ved mindre forsendelser såsom accesories, tøj, film, og så videre. Det beskyttende lag fungerer som en stødepude, så dine forsendelser vil ikke blive ødelagt hvis for eksempel kuverten tabes eller bliver mast. Derfor er boblekuverter en smart og simpel måde at forsende på, uden at skulle bekymre sig om indholdet.

Det smarte ved boblekuverter er også, at de giver dig en god mulighed for at sende og spare på fragten samtidig. Da boblekuverter ikke vejer særligt meget, kan du holde prisen nede på fragten. 

Boblekuverter i alle former og størrelser

Hos billigemballage.dk har vi et bredt udvalg af boblekuverter, så du kan finde lige netop dem, som passer til dit formål. Vi kan blandt andet tilbyde helt almindelige standard hvide boblekuverter, som du kan få i mange forskellige størrelser, afhængigt af hvad du skal sende. De kan også fås i forskellige farver, så hvis du vil sende en lidt farverig gave afsted, så har du også muligheden for det. Vi kan også tilbyde dig forede kuverter, som i stedet for boble plast anvender for af genbrugspapir, som er et mere miljøvenligt alternativ til boblekuverter.

Så tøv ikke med at gå ind på vores hjemmeside boblekuverter og tjek vores udvalg ud. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning. Du kan altid ringe eller skrive til os, så svarer vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi kan også tilbyde dig fri levering på din emballage ved 500. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *