Udgivet i Skriv en kommentar

Når du pantsætter får du mere frihed

Når du pantsætter dine ting, får du frihed til at gøre det du har lyst til. At pantsætte sine ting handler om at få lidt penge mellem hænderne, noget cool cash kontant, som du kan bruge til det du havde i tankerne. Du kan komme med mange forskellige ting – men smykker og ure er det mest normale. Kunst kan også pantsættes og det kan din cykel i princippet også. Du og pantsætteren skal bare blive enige om, hvad prisen skal være. Det kan være der skal være en lille forhandling til inden I sammen finder ’den rette pris’ – og når det er sagt, så er det pantsætteren der står tilbage med det lange strå, det er ham eller hende der får overkrydderen og som i sidste ende bestemmer, om I kan lave en handel eller ej. Han kan bare sige nej, også står du dér og mangler stadig de 40.000 kroner til udbetaling til en lejlighed eller hvad du nu skal bruge pengene til. Det er hårde løjer, men sådan er det nu engang – beggers are not choosers.

Vil du have det tilbage?

Hvis du vil have det du har pantsat tilbage skal du komme tilbage inden for en aftalt periode. Det er noget I sammen afgør – eller også er det pantsætteren der afgør det. Det kan være alt fra 90 til 180 dage, medmindre han kan få det solgt til en god pris og tjene mere end hvad du vil give. Hvis du har en plan for hvornår du vil købe det tilbage kan du fortælle ham det, så han ved at du er seriøs og at du kommer tilbage. Pantsættere hører historier fra de varme lande hver dag, så han tager dig nok ikke på ordet, men på dine handlinger.

Frihed et kort øjeblik

Når du har fået eller rettere sagt lånt pengene så står du med cool cash i hånden, som du kan bruge til dit formål. Det giver en kortvarig frihed, men hvis du har pantsat noget, som du er meget glad for, altså noget der står dit hjerte nært, så har du hele tiden en deadline, som du skal forholde dig til, hvis du skal købe det tilbage. Så friheden er i princippet kort, men den er der. Skal du have gode råd til hvordan du griber det an og hvordan hele processen foregår, kan du kontakte kontakt pantsat.dk og spørge ind til hvordan de arbejder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *