Udgivet i Skriv en kommentar

Dette tilbehør skal du have på din terrasse til sommer

Når sommeren banker på, er det tid til at overveje, hvordan du skal klargøre terrassen. Det er nemlig her, du vil bruge størstedelen af din tid, når først sommeren er over landet, og solen indbyder til udendørs nydelse. Derfor skal du også sørge for at skabe de perfekte rammer, du har lyst til at opholde dig i.

På Sika-design.dk finder du et stort udvalg af en masse forskellige møbler og tilbehør, der vil pynte på din terrasse og skabe de helt rette forhold til nydelse og afslapning. Herunder finder du inspiration til netop dette:

De helt rette møbler

Du skal kunne sidde og ligge behageligt på din terrasse, og derfor skal du naturligvis også have de rette møbler. Der er et meget stort udvalg af møbler til terrassen, så det kræver muligvis, at du bruger lidt tid på at finde frem til dem, du ønsker. Du kan få stole, liggestole, borde, sæt, solsenge og meget andet.

Undersøg mulighederne, og kig hellere en gang for meget end for lidt, så du er sikker på, at du finder frem til den helt rette løsning, der passer til din stil og dit terrasse.

Store krukker til pynt

Store krukker giver et fantastisk udtryk, og er den oplagte pyntegenstand, der fylder godt og ser imponerende ud. Du kan også plante ting i de store krukker, så de får en funktion. Ellers er de også pæne i sig selv, og kan sagtens stå uden noget.

Krukker er gode at anvende til at skabe symmetri på en terrasse. Hvis du fx placerer en i hvert hjørne eller lignende. Der findes mange forskellige store krukker, nogle mere orientalske end andre. Men det er helt sikkert, at du kan finde nogle derude, der falder lige i din smag.

Planter og blomster

Planter og blomster skaber hygge og trivsel for diverse insekter, som er så vigtige for os. Derfor skal du have dette i forbindelse med din terrasse. Det kan både være på den i små krukker, ved den som en kant af blomster eller i nærheden af, så du altid har mulighed for at nyde de mange farver og dufte.

Hyggelig belysning

Belysning er også meget vigtig, da de helt perfekte sommeraftener gør det muligt for dig at sidde længe ude – også efter at solen er gået ned. Her kan du tænke på belysning, der skaber varme og hygge. Gå efter lys, der har en varm og orange glød, da det vil skabe den helt rette stemning i aftentimerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *