Udgivet i 2 kommentarer

Værd at vide om LED lommelygter

LED lommelygte er en ny type lommelygte, som er blevet lanceret siden fremkomsten af hvide lysdioder. På grund af den lave lysstyrke og høje omkostninger ved hvide lysdioder kan det siges, at disse produkter har været i testfasen.

LED lommelygter er en ny type belysningsværktøj, der bruger lysdioder som en lyskilde. Det har fordelene ved strømbesparelse, holdbarhed og høj lysstyrke.

Med stigningen i lysstyrken på hvide lysdioder og reduktionen af ​​omkostninger går de gradvist ind i folks liv. Genopladelig LED lommelygter er en ny type belysningsværktøj med lysdioder som lyskilde.

Det har fordelene ved strømbesparelse, holdbarhed og høj lysstyrke. Genopladelig LED-lommelygte er et håndholdt elektronisk belysningsværktøj, der kan bruges til gentagen opladning.

Stigningen i lysstyrke skyldes hovedsageligt fremkomsten af ​​ITO, og lysstyrken er næsten fordoblet, mens prisen skyldes forbedring af produktionsteknologien.

Lommelygterne, der aktuelt er på markedet, har typisk 9 eller 12 lysdioder med en diameter på omkring mm. Forbindelsesmetoden er parallel og drives af 3 AAA batterier. Eller en 1W eller 3W eller 5W, som henviser til mængden af ​​arbejde udført af objektet i en enhedstid.

Værd at vide om LED lommelygter

Skal du vælge en LED lommelygte?

Når det kommer til energibesparende fordele har de nuværende markedsorienterede produkter af lysdioder et energiforbrug mellem glødelamper og lysstofrør. Men absolut miljøvenlig og forureningsfri. Producenter af lommelygter har designet dem til et energibesparende og miljøvenligt samfund.

Det er også en måde, hvorpå virksomheder kan tilpasse sig forbrugernes behov og afspejle det sociale ansvar.

Fremkomsten af ​​genopladelige lommelygter løser besværet med at udskifte batterier og beskytter også miljøressourcer. Lang levetid er en anerkendt fordel ved LED, men LED til lommelygter på markedet kan siges at være blandede.

LED lommelygte har en anden fatal mangel, som består i farvegengivelsen, der omfattes som lav. Farverne, som vises under LED belysning, er ikke så sande og virkelighedstro som glødelamper er. 

Lyse pletter er derved let forvekslet med gule pletter på grund af defekter i fremstillingsprocessen for den hvide lysdiode og uoverensstemmelsen med refleksionen eller linsen.

Nogle  fabrikanter tager ikke enhedens kvalitet og dette aspekt i betragtning. De kopierer fuldstændigt produkterne fra andre producenter og oversvømmer markedet med LED lommelygter af dårlig kvalitet, hvilket alvorligt har skadet LED lommelygtens omdømme.

Dette er en skam, da den jo netop har vist sig at være særlig miljøvenlig og energisparende, og derved har mange fordele forbundet med sig.

Skal du have fingrene i din egen LED lommelygte? køb her

Udgivet i Skriv en kommentar

Alt hvad du bør vide om omfangsdræn

Det gennemsnitlige hjem indeholder mange afløb, og du er sandsynligvis bekendt med de fleste af dem, da de er en del af enhver vask, badekar eller bruser. Der er dog en type afløb, som du måske ikke er så fortrolig med.

Dit hjems omfangsdræn er en mindre kendt, men meget vigtig del af dit hjem. Det hjælper med at holde fugt ude af din kælder, og det er et andet system i dit hjem, som du bør vide om. Her er alt hvad du behøver at vide om omfangsdræn, herunder hvordan man fortæller om noget er gået galt.

Hvad er omfangsdræn?

Et omfangsdræn og er utroligt vigtige for at undgå at din kælder og / eller dit kryberum oplever problemer med skader i form af fugt. Alle huse har disse dræningssystemer, og de er placeret uden for hjemmet. Regn, smeltende sne og stigende grundvand fører alt til, at der opbevares mere fugt i jorden, der omgiver dit hjems fundament, hvilket kan føre til problemer og fejl med fundamentet, hvis ikke det bliver løst korrekt.

Designet af et omfangsdræn tiltrækker vand inde i jorden, der er akkumuleret over tid. Systemet fører derefter vandet væk fra dit hjem. Som et resultat er vand mindre tilbøjelige til at sive ind i din kælders vægge. Selve omfangsdrænet er simpelthen et rør med en beholder, der skal dækker det, der holder jorden ude. Det er installeret under jorden og cirkler rundt i dit hjem. Disse små huller tillader vand at trænge ind i røret, hvor det derefter kan drænes væk fra dit hjems fundament. Røret vil være ude af syne, da det er dækket af lag af grus i forskellige størrelser og derefter fyldt tilbage med jord for at hjælpe vandet med at strømme mod dit primære kloaksystem. I ældre hjem bruges ler eller betonfliser til det samme formål.

Alt hvad du bør vide om omfangsdræn

Hvad kan jeg selv gøre?

Der er ikke meget at gøre i forhold til vedligeholdelse, når det kommer til disse afløbssystemer, da alt er dækket af snavs og grus. Det mest almindelige problem med omfangsdræn involverer, at systemet bliver tilstoppet med snavs, rødder og andet underjordisk snavs. Når dette sker, kan vand sive ind i dine kældervægge. Hvis du bemærker vand i dine vægge, er det tid til at ringe til en kvalificeret blikkenslager. Desværre bliver de sandsynligvis nødt til at grave noget for at nå ned til rørene.

Se en detaljeret guide på Jyllands Posten her