Udgivet i Skriv en kommentar

Når du pantsætter får du mere frihed

Når du pantsætter dine ting, får du frihed til at gøre det du har lyst til. At pantsætte sine ting handler om at få lidt penge mellem hænderne, noget cool cash kontant, som du kan bruge til det du havde i tankerne. Du kan komme med mange forskellige ting – men smykker og ure er det mest normale. Kunst kan også pantsættes og det kan din cykel i princippet også. Du og pantsætteren skal bare blive enige om, hvad prisen skal være. Det kan være der skal være en lille forhandling til inden I sammen finder ’den rette pris’ – og når det er sagt, så er det pantsætteren der står tilbage med det lange strå, det er ham eller hende der får overkrydderen og som i sidste ende bestemmer, om I kan lave en handel eller ej. Han kan bare sige nej, også står du dér og mangler stadig de 40.000 kroner til udbetaling til en lejlighed eller hvad du nu skal bruge pengene til. Det er hårde løjer, men sådan er det nu engang – beggers are not choosers.

Vil du have det tilbage?

Hvis du vil have det du har pantsat tilbage skal du komme tilbage inden for en aftalt periode. Det er noget I sammen afgør – eller også er det pantsætteren der afgør det. Det kan være alt fra 90 til 180 dage, medmindre han kan få det solgt til en god pris og tjene mere end hvad du vil give. Hvis du har en plan for hvornår du vil købe det tilbage kan du fortælle ham det, så han ved at du er seriøs og at du kommer tilbage. Pantsættere hører historier fra de varme lande hver dag, så han tager dig nok ikke på ordet, men på dine handlinger.

Frihed et kort øjeblik

Når du har fået eller rettere sagt lånt pengene så står du med cool cash i hånden, som du kan bruge til dit formål. Det giver en kortvarig frihed, men hvis du har pantsat noget, som du er meget glad for, altså noget der står dit hjerte nært, så har du hele tiden en deadline, som du skal forholde dig til, hvis du skal købe det tilbage. Så friheden er i princippet kort, men den er der. Skal du have gode råd til hvordan du griber det an og hvordan hele processen foregår, kan du kontakte kontakt pantsat.dk og spørge ind til hvordan de arbejder. 

Udgivet i Skriv en kommentar

Dette tilbehør skal du have på din terrasse til sommer

Når sommeren banker på, er det tid til at overveje, hvordan du skal klargøre terrassen. Det er nemlig her, du vil bruge størstedelen af din tid, når først sommeren er over landet, og solen indbyder til udendørs nydelse. Derfor skal du også sørge for at skabe de perfekte rammer, du har lyst til at opholde dig i.

På Sika-design.dk finder du et stort udvalg af en masse forskellige møbler og tilbehør, der vil pynte på din terrasse og skabe de helt rette forhold til nydelse og afslapning. Herunder finder du inspiration til netop dette:

De helt rette møbler

Du skal kunne sidde og ligge behageligt på din terrasse, og derfor skal du naturligvis også have de rette møbler. Der er et meget stort udvalg af møbler til terrassen, så det kræver muligvis, at du bruger lidt tid på at finde frem til dem, du ønsker. Du kan få stole, liggestole, borde, sæt, solsenge og meget andet.

Undersøg mulighederne, og kig hellere en gang for meget end for lidt, så du er sikker på, at du finder frem til den helt rette løsning, der passer til din stil og dit terrasse.

Store krukker til pynt

Store krukker giver et fantastisk udtryk, og er den oplagte pyntegenstand, der fylder godt og ser imponerende ud. Du kan også plante ting i de store krukker, så de får en funktion. Ellers er de også pæne i sig selv, og kan sagtens stå uden noget.

Krukker er gode at anvende til at skabe symmetri på en terrasse. Hvis du fx placerer en i hvert hjørne eller lignende. Der findes mange forskellige store krukker, nogle mere orientalske end andre. Men det er helt sikkert, at du kan finde nogle derude, der falder lige i din smag.

Planter og blomster

Planter og blomster skaber hygge og trivsel for diverse insekter, som er så vigtige for os. Derfor skal du have dette i forbindelse med din terrasse. Det kan både være på den i små krukker, ved den som en kant af blomster eller i nærheden af, så du altid har mulighed for at nyde de mange farver og dufte.

Hyggelig belysning

Belysning er også meget vigtig, da de helt perfekte sommeraftener gør det muligt for dig at sidde længe ude – også efter at solen er gået ned. Her kan du tænke på belysning, der skaber varme og hygge. Gå efter lys, der har en varm og orange glød, da det vil skabe den helt rette stemning i aftentimerne.

Udgivet i Skriv en kommentar

Få rabat hos et rekrutteringsbureau

Hvordan får man en god rabat hos et rekrutteringsbureau? 

Vil du have en værdifuld pris på rekruttering, så læs med her. For hos Next Rekruttering får du enkle og gennemskuelige priser på rekruttering. 

Hvad koster en rekruttering, det er nok det første spørgsmål som dukker op hos dig. Prisen er afhængig af den branche, profil og specialisering fra 10% – 20% af brutto årsløn. Det handler altså om alt fra konkrete behov, til at prisen kan blive tilpasset.  Den er altså til forhandling. 

Overordnet er prisen for Coaching, hvor du får: team, organisation og strategi til 1.795 kr per time og evt. kørepenge. Et Outplacement forløb med 5 sessioner a 1,5 time koster ca. 12.500 kr og Management consulting og executive search, her aftales prisen nærmere. Det skal siges at alle priser er excl. moms. Men alt er til forhandling af ca. 10-20 procent, hvor prisen kan komme ned. Det handler meget om behov. Men hvad får man så ud af det? Jo i får en hel del værdi for pengene ved at vælge Next Rekruttering. Du bliver udfordret og får taget et ansvar og bliver hjulpet af de mest erfarne rekrutteringseksperter med branchekendskab! Det fungerer sådan, at der er en hel række eksperter som er klar til at hjælpe inden for dit fagområde, som fast kontaktperson på din rekrutteringsproces. 
 

Hvad får man? 

 1. Employer branding som bliver tænkt ind i processen. Dette indebærer både valg af annonceringskanaler, grafisk udformning af annoncen samt i indholdet af profilteksten. 
 2. Du bliver udfordret på din virksomhed og der tilføres værdi. Dette ved at konsulenterne  kommer med et CV indeholdende af ledelse, og forretnings- og organisationsudvikling på strategisk, taktisk og opererationelt niveau. Du får en hel masse viden og får stillet deres kompetencer til rådighed, så du får det bedst mulige resultat med din virksomhed. 
 3.  Adgang til de største kandidatnetværk i Danmark. Du får et kæmpe netværk af rekrutteringskonsulenter, hvilket sikrer at du bliver præsenteret for et kvalificeret felt af kandidater. 
 4. Du bliver hjulpet til at holde fokus på kvalifikationer og substans. 
 5. Du får et indspark  i rekrutteringsprocessen og du får en række ansvarsområder, målsætninger, funktioner og succeskriterier for den nye medarbejder udviklet til dit behov. 
 6. Som udefrakommende erfarne eksperter fanger konsulenterne hurtigt de kulturer, værdier og blinde vinkler som er i din virksomhed. 

Der er altså en hel række af fordele ved at indgå et samarbejde med et rekrutteringsbureau, så hvad vener du på? Tag en uforpligentende snak med dem. 

Udgivet i Skriv en kommentar

Billige knæklys til festen

Skal du holde fest, og skal der lidt ekstra kulør på stemningen, bør du overveje at tilføje knæklys til de festlige begivenheder. Det er en sjov og anderledes oplevelse for de fleste, og det kan skabe det helt rette stemning om aftenen i mørke, når alle render rundt og lyser i alverdens forskellige farver.

På Xtravagant.dk finder du de billigste og skarpeste priser på knæklys, samtidig med at de er af højeste kvalitet. De kan lyse hele aftenen, da de lyser i op til 8-10 timer, fra når du tager dem i brug. Knæklys tages i brug, ved at, som navnet antyder, at knække dem. Dette aktiverer lyset, og du kan herefter sætte dem sammen på forskellige måder.

Knæklys kan bruges til enhver fest

Knæklys giver anledning til fest, og derfor fungerer de perfekt til en hvilken som helst festlig anledning. Om det er børnefødselsdagen, 18-års fødselsdag, 40-års fødselsdag, rave fest, andre temafester, firmafester osv. Der er ikke en festlig lejlighed, hvor knæklys ikke passer til.

Som en fest skrider frem, vil mørket falde på, og mange forbinder en fest ved, at der bliver gjort klar til dans med musik senere på aftenen. Her kan knæklys være med til at give et sjovt og, ja, farverigt udtryk. Det skaber minder for livet, og især hvis der er meget mørkt, kan de mange lys skabe en sjov effekt i mørket.

Kun fantasien sætter grænser

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du vælger at tilføje knæklys til en fest. De kan sættes sammen på en masse sjove måder. Du kan fx skabe større dekorationer med knæklys. Hvis du fx sætter dem sammen i lange kæder, i guirlander, rundt om stolper eller andre steder. Rummet kan blive lyst op af forskellige farver og skabe den helt rette feststemning.

Du kan også sættes sammen på alle mulige kreative måder, hvor du og dine gæster kan have dem på og viklet omkring jer. I kan fx forme et par sjove briller, man kan bære helt som normale briller. De giver en sjov effekt i mørket, hvor de lyser ansigtet op, og hvis der er mørkt nok, vil det se ud som om, at der svæver et par briller rundt i mørket.

De kan også vikles rundt om hals, arme og kroppen. Ja, du kan blive til en omvandrende farvelade af festlige lys, og blive til et stort bidrag til den festlige stemning.

Du kan læse videre i artiklen Brug knæklys som pynt til festen.

Udgivet i Skriv en kommentar

Hvorfor købe bolig i Odense?

Mangler du at blive overbevist til, hvorfor du skal købe bolig og slå dig ned i Odense? Det er en stor beslutning at købe en bolig, og derfor kan du få hjælp fra en Boligadvokat Odense, så du får styr på de mere praktiske ting, regler, papirer og aftaler. Det er en god investering i sikkerhed, så du ikke ender med at blive snydt på noget tidspunkt.

På Nembolighandel.nu kan du læse meget mere om, hvordan du kan få hjælp i processen, når du overvejer at købe en bolig. Og herunder finder du et par gode grunde til, hvorfor Odense er et oplagt sted at slå sig ned.

Odense er den perfekte mellemting

Odense er den perfekte mellemting mellem storby og natur. Der er følelsen af gågade, butikker, caféer og alle mulighederne i nærheden. Men du skal ikke langt for at finde fantastisk natur, som endda også findes rundt omkring i byen. Det gode er også, at du får storbys-vibes, uden at du oplever den intense og hektiske stemning som i hovedstaden. På den måde er Odense den helt perfekte mellemløsning, hvis du ikke ønsker at vælge mellem det ene eller det andet.

Der er mange muligheder i Odense

Odense byder på mange muligheder. Som nævnt, er der et rigt byliv, hvor du har alle de muligheder, man forbinder med en storby. Men du finder også charmerende gamle, museer, muligheder for natur samt en masse andre ting i køreafstand. Du låser dig derfor ikke fast på en enkelt bestemt ting, når du vælger Odense som din nye by. Det er noget, der kan afskrække mange – idéen om at vælge noget til men også en masse fra.

De mange muligheder gør, at du aldrig vil tænke over, hvad du mangler – for du mangler ikke noget. Du har det hele lige i nærheden.

Priserne er gode, og du får det samme som i hovedstaden

Priserne på boliger er enormt gode i Odense set i forhold til hovedstaden. Det betyder, at du får meget mere for pengene. En større lejlighed, en større bolig, en større grund. Uanset hvad, så rækker pengene bare meget længere. Når du skal flytte, er det typisk en så stor beslutning og omvæltning, at man ønsker at tage den helt rette beslutning. Som tidligere nævnt, kommer du ikke til at savne noget ved at flytte til Odense, og med det, du kan få for pengene, kan du også nyde godt af din nye bolig velvidende om, at dine penge rækker langt.

Udgivet i Skriv en kommentar

Fidus til at spare penge på online handel

Hvis du handler en del online, kender du sikkert også til forskellige muligheder, der af og til byder sig, for at spare penge. Det er en af de helt store fordele ved at handle online fremfor i fysiske butikker. I denne artikel kan du læser mere om nogle af de smarte fiduser, du kan bruge, for at spare penge på online handel.

På Rabatpower.dk finder du en masse andre muligheder for at få rabat på forskellige sider. Skal du derfor til at foretage et køb hos en online webshop, bør du tjekke her, om der skulle være mulighed for rabat, så du kan spare penge.

Brug altid rabatkoder, hvis det er muligt

Her finder du en side, hvor du har mulighed for at finde rabatkoder til mange forskellige webshops. Når du skal handle online, bør du altid bruge en rabatkode. Stort set alle webshops har mulighed for anvendelse af rabatkoder. Det betyder også, at der typisk er en rabatkode, du kan bruge.

Det kræver blot en åben søgning, og ellers kan du bruge tidligere nævnte side. Her er samtlige rabatkoder samlet. Rabatkoder kommer og går hele tiden, og bliver udskiftet og udgår og der kommer nye til. Derfor er det en god idé at tjekke rabatkodesiden, for at se, om der skulle være kommet nye rabatkoder siden sidst.

Er der gratis retur?

Du bør altid tjekke, om der er gratis retur på din ordre. Det betyder nemlig også, at du kan spare penge. Når der er gratis retur, har du mulighed for at bestille ekstra varer. Forestil dig fx, at du skal købe nyt tøj eller et nye par sko. Du er i tvivl om størrelsen, og her har du derfor mulighed for at bestille din forventede størrelse samt fx en størrelse over og en størrelse under. Når du modtager din pakke, kan du så prøve tingene og sende det retur, du ikke kan bruge – uden at skulle betalte fragtomkostninger. Det kan nemlig hurtigt blive dyrt.

Er der mængderabat?

Undersøg altid, om der er mængderabat. Nogle gange er der mængderabat, som i den grad kan betale sig. Du kan også undersøge, om du får gratis fragt, hvis du køber over et bestemt beløb. Hvis du alligevel skal købe ind samme sted flere gange, kan du samle dine indkøb, så du altså sparer fragten. Det er også en god idé at dække sig ind til fremtiden, og derfor kan mængderabat være en god måde at spare penge på i det lange løb.

Udgivet i Skriv en kommentar

Forskellige måder at spare penge

Det er altid dejligt at spare penge – hvem er ikke vild med det? Og naturligvis; jo mere, man sparer, jo bedre. Heldigvis er der oftest alle mulige forskellige muligheder for at spare penge, når du enten skal handle ind eller shoppe. Der er mange muligheder online, og det er derfor relevant at undersøge på nettet, før du foretager et køb.

Herunder kan du læse om forskellige måder, du kan spare penge på. De er ikke altid aktuelle hos alle steder, du ønsker at handle, men det er stadig værd at undersøge de forskellige muligheder ved det sted, hvor du skal til at trykke på køb-knappen.

Rabatkoder

Cupoconcept.dk er en masse forskellige rabatkoder samlet. Her kan du søge efter den webshop, du ønsker at handle hos, hvorefter du hurtigt finder ud af, om der er en gyldig rabatkode, og hvor mange procent du eventuelt kan spare med rabatkoden.

Der dukker hele tiden nye rabatkoder op, så hvis du i første omgang ikke kan finde en aktuel rabatkode, er det altid værd at kigge forbi en anden gang. Hvis du er heldig, kan du nogle gange spare helt op til 20-25% med en rabatkode. Andre rabatkoder kan også give gratis fragt, mængderabat og yderligere besparelser på nedsattet varer. Der er altså oftest meget at hente, når du benytter en rabatkode.

Henvisninger

Mange webshops har mulighed for, at du henviser andre, for at få en en rabat. Typisk får både den, du henviser, og dig selv rabat, når den person, du henviser, foretager sit første køb. Her er der nogle gange store besparelser at hente, da du fx får 50-100 kr. rabat for hver person, du henviser. Idéen er selvfølgelig, at webshoppen får en masse bestillinger fra de nye henvisninger, men hvis du i sidste ende kan spare penge på det, er det jo en potentiel god besparelse.

Optjene point

Mange webshops har deres egne pointsystemer, hvor du optjener point beregnet ud fra en procentdel af dine ordre. Det er smart, da det betyder, at jo mere, du for hver gang bestiller for, jo flere point optjener du. Pointene omregnes typisk til kroner, og du kan altså hurtigt spare penge sammen – især hvis det er en webshop, du benytter ofte. Derfor er det også ærgerligt ikke at oprette en bruger, så du kan optjene point – så husk at tjek mulighederne for dette.

Forestil dig desuden, at du har mulighed for at kombinere flere af disse på samme webshop – så kan du hurtigt opnå store besparelser.

Udgivet i Skriv en kommentar

Få overblik over dit timeantal

Dan dig et overblik over fravær

Ved at bruge arbejdstimeregistrering får du et godt og grundigt overblik over, hvor meget fravær der er på arbejdspladsen. En effektiv og smart måde der sikrer en mere korrekt behandling. 

Samtidig fritager du dig selv, som arbejdsgiver, for at overvåge dine ansatte. At overvåge sine ansatte er ofte forbundet med meget negativt – og ofte svækker det arbejdsglæden samt kreativitet hos dine medarbejdere. Denne løsning gavner ingen af parterne. Overhovedet! Men ved at opbygge et gennemsigtigt system, hvor arbejdstimerne bliver registreret, slipper du for at slå og ånde dine ansatte i nakken – og sørge for at de ikke tilskriver sig selv flere timer, end hvad sandheden er. 

Ligeledes kan dette også være et effektivt værktøj, hvis du ønsker at holde styr på, hvor lange frokostpauser de ansatte har. 

En arbejdsplads i ubalance

Er nogle af de ansatte mere dovne anlagte og i virkeligheden både går hjem før tid, møder for sent og holder for lange pauser, vil det ofte svække hele arbejdspladsen. Det vil skabe en slags domino effekt, hvor den dovne adfærd bliver en integreret del hos de øvrige medarbejdere. Man har ofte tendens til at kopiere andre menneskers adfærd og samtidig tilpasse sig de omgivelser, man agerer i. 

Ligeledes har mennesket også en grundlæggende følelse af, at retfærdigheden skal ske fyldest. Føler mennesket sig uretfærdigt behandlet, vil dette ofte skabe store problemer, der har konsekvenser. 
Det kan eksempelvis ske, hvis en medarbejder føler sig langt mere effektiv end visse af sine kollegaer, men forsat får samme løn. Her vil den effektive medarbejder føle sig snydt og uretfærdigt behandlet.

Det kan have forskellige former for konsekvenser. Enten vil medarbejderen måske vælge at sige op og finde et andet sted – til stor ærgrelse hvis det er en dygtig og velanset medarbejder. Eller også vil den pågældende medarbejder måske adoptere de øvrige ansattes dovne adfærd. Det er næsten også ensbetydende med at miste en god og dygtig medarbejder. Desværre.

Et gennemsigtigt system

Ved at have et gennemsigtigt system ved dine medarbejdere også, at du ikke snyder dem. De kan se at timeantal og løn går hånd i hånd. Gennemsigtighed må være nøgleordet her. For systemet skal ikke blot fungere som en hjælpende hånd til ledelsen men også som en sikring hos medarbejderne, der ved, at de får som aftalt. Systemet skal, med andre ord, komme alle til gode og være til glæde og gavn hele vejen rundt. 

 

 

Udgivet i Skriv en kommentar

3 bud på gode og oplagte festsange

Har du beslutter dig for, at du skal være festens midtpunkt for en stund, og overraske med en hjemmeskrevet festsang, så kan du skabe et af de største minder for aftenen og, ikke mindst, resten af livet. Det er bare med at kaste sig ud i kreative vendinger og skøre ordspil, når du skal forfatte din egen festsang. Hvis du ikke er den store sangskriver, kan du ty til festsangetaler.dk, hvor du kan finde inspiration til gode og mindeværdige festsange.

Har du brug for ildt inspiration, kan du herunder se tre forskellige tilgange til en festsang. Du kan naturligvis blande dem lidt efter behov, men de er tænkt som inspiration til at få dig i gang med at forfatte din kommende ørehænger af en festsang:

1. Den personlige festsang

Den personlige festsang er for de fleste den mest mindeværdige. Her har du mulighed for at inkludere episoder, minder og personer, som også er med til festen, og skabe overraskelser på helt nye niveauer, når gæsterne pludseligt sidder og synger om dem selv.

Det er især denne type festsange, der bliver gemt fremover, og som måske dukker op i andre sammenhænge i fremtiden – netop for at bevare og dyrke et minde, du har været med til at skabe og sætte i gang.

2. Den gratis festsang

Du har også mulighed for at finde gratis festsange på Festsangetaler.dk, hvor teksten passer til de generelle lejligheder. Dette er en smart løsning, hvis du på ingen måde har evnerne til selv at skrive en sang med rim og ordspil. Det er derfor en lettere mulighed for dig, hvor du stadig kan bidrage med et sjovt indslag. Det er heller ikke lige så tidskrævende eller omfattende, som det hurtigt kan blive, når man sætter sig ned og beslutter sig for at skrive sin helt egen og personlige festsang.

3. Hjælp til at skrive en festsang

Hvis du ikke har de kreativer evner, men stadig ønsker en personlig festsang, kan du få hjælp til at få skrevet en. Det betyder ikke, at du betaler dig fra dig, uden at have noget med det at gøre. Nej, du bidrager selvfølgelig med minder, sætninger og stikord, som netop er det personlige ved din sang, og som en dygtig teksforfatter herefter sætter ind i en sammenhæng med melodi, hvor rammen sættes om skelettet, som du har givet, og pludseligt ender ud med en festsang, der måske endda også vil overraske dig.

Udgivet i Skriv en kommentar

Find rabatkoder til lige netop det du søger

Der kan være mange gode grunde til at vi vil købe ind på nettet: Tid til selvforkælelse, der skal købes gaver, nogle produkter kan kun fås online eller simpelthen fordi vi i disse dage skal holde os indendørs så vidt som muligt. Derfor er online køb en fantastisk mulgihed for stadig at foretage vores indkøb og finde de produkter, vi ønsker, uden at skulle bevæge os ned i butikken og lede. 

Derudover har online køb også den ekstra gode, at der oftest kan findes fede tilbud og rabatter online, som vil komme dine køb til gode. Bedsterabatkoder.dk har samlet alle disse tilbud og rabat muligheder på én hjemmeside, hvor du nemt og hurtigt kan finde rabatkoder til lige netop dit køb. 

Inde på Bedste rabatkoder kan du browse rundt og finde koder til hvilket som helst formål. Det er simpelt og enkelt, så gå ind og tjek det ud!

Nem og simpel måde at anvende rabatkoder på

Inde på hjemmesiden vil du finde et søgefelt, hvor du kan søge efter det produkt, som du leder efter rabat på. Herefter er det blot at scrolle igennem dine muligheder, til du finder det produkt, som du gerne vil have rabat på.

Herefter skal du blot gøre følgende:

 1. Kopier rabatkoden som du har fundet på bedsterabatkoder.dk
 2. Gå ind på forhandlerens hjemmeside og vælg det produkt, som du vil købe
 3. Gå til check-out, hvor du kan se dine køb
 4. Ved check-out skal du blot indsætte din kopierede rabatkode, og herefter vil rabatten automatisk blive fratrukket dit køb
 5. Betal for dit produkt og afvent modtagelse

Mange muligheder som opdaterer sig hele tiden

På bedsterabatkoder.dk bliver rabatkoder konstant opdateret, så du konsekvent altid kun vil finde aktive rabatkoder på nuværende rabatter. Det vil sige du slipper for forgæves at gå igennem hele processen, blot for at finde ud af at koden var udløbet. 

Dermed er du også hele tiden sikker på, at når du søger, så finder du rabatkoder relevante for dit nuværende køb. Det vil altså også sige, at du skal vælge at købe dit produkt her og nu – for det er ikke til at vide hvornår en rabatkode udløber, og tilbuddet på netop dit produkt er væk igen. 

Med de konstant opdaterede rabatkoder er der derfor både positive og negative sider, men vigtigst af alt er det en nem og overskuelig måde for dig at spare penge på dit næste køb – så tjek lige Bedste rabatkoder ud!